MBT-workshop kring gruppterapi

Price

Medlemsevent

Duration

23 augusti

Anmäl dig

Om evenemanget

Välkomna på workshop om gruppterapi i MBT. Vi kommer vara i Ericastiftelsens lokaler i Stockholm. Fokus vid detta tillfälle kommer att vara på start av gruppsessionen och den initiala rundan. Vi kommer vara upp till 20 deltagare och merparten av workshopen kommer att bestå utav rollspel och diskussion. Tanken medworkshopen är att vi har högt i tak och provar oss fram för att lära av varandra. Alla som är med förväntas kunna delta i rollspel. Förbered gärna en patient som du kan rollspela. Rollspelen kommer vara gruppsessioner där deltagarna spelar patienter.

Jag som håller i workshopen heter Anton Sandell och är legitimerad psykolog. Jag har arbetat med MBT-behandling i 6 år i Psykiatri Sydvästs MBT-team och föreläser om MBT på bland annat Karolinska Institutet och Linköpings Universitet. Anmäl dig genom Min Sida. Sista dag för anmälan är 11 augusti. Anmälan är bindande och ungefär en vecka innan kommer vi be er att bekräfta deltagande via mail. Om ni får förhinder anmäl detta så fort det går. Om workshopen blir fullbokad skapas en kö-lista. Ser fram emot att ses den 23 augusti! ​ Länk till evenemanget hos Föreningshuset. Workshoppen är gratis för medlemmar. Är du inte redan medlem? Ansök här.

Föreläsare

Anton Sandell

Anton Sandell

Jag som håller i workshopen heter Anton Sandell och är legitimerad psykolog. Jag har arbetat med MBT-behandling i 6 år i Psykiatri Sydvästs MBT-team och föreläser om MBT på bland annat Karolinska Institutet och Linköpings Universitet.