top of page

13/2: Mentaliserings-AW: Om MBT-N : MBT vid Narcissistiskt personlighetssyndrom

Niki Sundström, Peder Björling och Pär Alvinzi från Psykiatri Sydvästs berättar om MBT-behandling för patienter med narcissistiskt personlighetssyndrom.

måndag 13 februari 2023

18:30-20:00

Ericastiftelsen, Odengatan 9 + Zoom

13/2: Mentaliserings-AW: Om MBT-N : MBT vid Narcissistiskt personlighetssyndrom

Niki Sundström, Peder Björling och Pär Alvinzi kommer berätta om MBT vid behandling av narcissistiskt personlighetssyndrom.

Läs mer om behandlingen via: https://psykologtidningen.se/2022/06/08/behandling-av-narcissism-ger-resultat/

Peder Björling är överläkare och Medicinskt ledningsansvarig på Personlighetprogrammet, Psykiatri Sydväst. Han är även leg. psykoterapeut och har lång erfarenhet av arbete med mentaliseringsbaserad psykoterapi.

Niki Sundström har många års erfarenhet av att arbeta med personlighetsyndrom och mentaliseringsbaserad psykoterapi. Hon är leg. psykolog och leg. psykoterapeut och enhetschef på Personlighetprogrammet, Psykiatri Sydväst. Hon är även medförfattare till en bok om MBT som kom ut på Natur och Kultur.

Pär Alvinzi är leg. psykolog och en av gruppbehandlarna i MBT-N och har fördjupat sig särskilt i metoden.

Evenemanget genomförs som en afterwork på Ericastiftelsen. Det kommer vara möjligt att köpa ett glas vin eller öl till självkostnadspris. Evenemanget är endast öppet för medlemmar.

Vi kommer även att försöka göra samtalet tillgängligt via zoom.

Medlemsaktivitet. Anmäl dig via "Min sida" för att boka plats på AW:n på Ericastiftelsen. Vi har för avsikt att sända detta digitalt och kommer skicka länk till alla aktiva medlemmar.

bottom of page